Hangmappenkasten | Wagens

Hangmappenkasten | Wagens

Hangmappenkasten zijn ideaal om uw persoonlijke of zakelijke administratie veilig in op te bergen. Zo heeft u geen last meer van rondslingerende papieren, bespaart u tijd op het zoeken naar de juiste documenten en houdt u al uw belangrijke gegevens op een plek.

Hangmappenkasten

Heeft u een hangmappenkast nodig voor administratie met een laag volume, dan kiest u een kast met 3 laden. Voor administratie op het kantoor zijn kasten beschikbaar met 5 laden en van bredere omvang. Bestel de bijbehorende hangmappen van A4-, folio of grootfolioformaat en u kunt er op ontvangst direct gebruik van maken. Ten slotte kunt u kiezen uit verschillende kleuren om de kast zo in uw interieur te laten passen.

Hangmappenwagens

Hangmappenwagens zijn zeer handig omdat deze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Zo hoeft u zelf niet te sjouwen met zware mappen, maar rolt u de wagen gemakkelijk van punt A naar punt B. De wagens zijn te bestellen in verschillende maten en met een of twee lagen. Hiernaast bestelt u bij Staples ook eenvoudig de hangmappen die u in de wagens kunt gebruiken. Afhankelijk van de hangmappenwagen die u bestelt, kunt u er al binnen 1 tot 10 werkdagen gebruik van maken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.