OK
Filter de resultaten (7 Producten)
Sorteren op:
CT,1903

Al uw hobbyspullen snel in huis

Behalve voor talloze handige spullen voor op kantoor kunt u bij Staples ook terecht voor allerlei fijne hobbyspullen. Alles wat u of uw kinderen nodig kunnen hebben om te plakken, te knippen, te tekenen of te kleuren, vindt u online. Stiften en potloden in de meest uiteenlopende keuren en varianten om lekker creatief bezig te zijn, maar ook scharen, plakband en lijmstiften voor het betere knip- en plakwerk. U hebt keuze uit zowel ons eigen merk als verschillende bekende merken, natuurlijk in allerlei uitvoeringen en maten. Wat u zoekt, zit er zeker bij.

Alle soorten papier

Een van de dingen die niet mogen ontbreken in de kast van creatieve kinderen en volwassenen is gekleurd papier. Bent u op zoek naar bijvoorbeeld geel, groen, roze of rood papier? U bestelt het snel bij Staples. Soms zijn grote vellen papier nodig voor een creatief project. Dan is het handig om meteen een rol te bestellen, in neutraal bruin of een kleurtje. Wie van luxe houdt en liever niet op losse vellen papier tekent, kiest voor een mooi schetsboek. Hobbyfotografen kunnen niet zonder een voorraadje fotopapier. Bij Staples is fotopapier te koop in verschillende soorten.

Handige accessoires

Tot de belangrijkste hobbyspullen behoren natuurlijk stiften, pennen en kleurpotloden. Tegenwoordig zijn ook fineliners en gelpennen populair om mee te tekenen. Ze zijn ideaal voor het fijnere werk. Zulke stiften zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en diktes. Bij Staples vindt u veel bekende merken. Andere schrijf- en tekenaccessoires die handig zijn om in huis te hebben, zijn aluminium linialen, sjablonen en tekenborden. Met een tekenbord kunt u snel, gemakkelijk en nauwkeurig tekenen. Een sjabloon is dan weer handig om letters en bepaalde vormen netjes op papier te krijgen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.