Filter de resultaten (14 Producten)
Sorteren op:
SS,178
Profiteer van extra voordeel
Bij aankoop van een Leitz lamineermachine en een pak van 100 Leitz lamineerhoezen.
Nieuw bij Staples: Renova

Inbindmachines

Dossiers, rapporten en andere belangrijke documenten bundelt u vanaf nu gemakkelijk en snel met behulp van onze gebruiksvriendelijke inbindmachines. Ons uitgebreid assortiment biedt voor iedere situatie een oplossing; van eenvoudige inbindmachines die uitstekend geschikt zijn voor incidenteel gebruik tot multifunctionele machines die ideaal zijn om op kantoor een professionele uitstraling te creëren. Zo houdt u niet alleen uw documenten eenvoudig bij elkaar, maar ziet het er ook nog eens netjes uit.

Inbinden kan op twee manieren; perforeren met een spiraal of thermisch binden. Perforeren met een plastic spiraal is ideaal als u individuele pagina’s wilt toevoegen of verwijderen, terwijl de metalen spiraal een uitkomst biedt aan officiële documenten die permanent gebonden moeten worden. Thermisch binden gebruikt de warmte van de inbindmachine om de uiteinden van de pagina’s vast te lijmen voor een perfecte afwerking.

Schaf voor uw hobby, uw thuiskantoor of kantoor een praktische inbindmachine aan en binnen enkele minuten creëert u iedere keer weer moeiteloos die professionele documenten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.