OK

Indexkaarten & -bakken

Sla uw belangrijke informatie op met indexkaarten & bakken

U moet iedere dag ontzettend veel informatie verwerken. Het is belangrijk om het overzicht te behouden, want mogelijk hebt u deze informatie nodig voor toekomstige taken. Indexkaarten & bakken kunnen u daarbij helpen. Indexkaarten zijn kleine kaartjes waar u simpele aantekeningen op kunt maken. U kunt informatie over een bepaalde klant opschrijven, maar ook de kernpunten van een vergadering noteren. Zo hebt u altijd de juiste informatie bij de hand voor alle andere taken waar u zich dagelijks mee bezighoudt.

Uw indexkaarten ordenen

Indexkaarten zijn handige hulpmiddelen waarmee u uw gedachten op een rijtje kunt zetten. Het is wel belangrijk dat u deze gedachten ook op een efficiënte manier kunt ordenen. Zo weet u altijd waar u belangrijke informatie kunt vinden. U kunt uw indexkaarten op verschillende manieren indelen. Een van de eenvoudigste opties is gebruik te maken van indexkaart tabbladen. Deze tabbladen zijn gesorteerd op alfabet, waardoor u uw aantekeningen gemakkelijk een vaste plek kunt geven. Belangrijke indexkaarten kunt u bovendien markeren met behulp van Post-It tabs & indexmarkers.

Een opbergplek voor uw indexkaarten

U hebt uw indexkaarten netjes gesorteerd en geordend, maar dan is er nog een opbergplek nodig voor deze kaarten. U kunt ze het beste kwijt in speciale kaartenbakken & -houders. Deze bakken hebben het juiste formaat voor indexkaarten, waardoor u deze netjes en overzichtelijk kunt bewaren. Wanneer u het fijn vindt om deze kaarten ook buiten het zicht op te bergen, kunt u ze het beste kwijt in een opbergkast. Archiefkasten zijn een prettige opbergplek omdat u hier al uw papieren kwijt kunt. Zo hebt u alle belangrijke informatie op één plek verzameld en kunt u efficiënt werken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.