Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
CT,66
HP BOM
Oxford notitieboeken
Tijd om aan de slag te gaan!

Indexkaarten en kaartenbakken

Systeemkaartenbakken zijn ideaal om uw systeemkaarten in op te bergen. Aan de hand van tabkaarten kunt u de gewenste systeemkaarten gemakkelijk vinden door op letter te zoeken. Hiernaast houdt u de systeemkaarten netjes en schoon, aangezien de systeemkaartenbakken gemakkelijk af te sluiten zijn met een kliksluiting. Bekijk ons uitgebreide assortiment voor uw opties.

Systeemkaartenbakken

Onze systeemkaartenbakken zijn licht en compact waardoor u ze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Bewaar en orden uw indexkaarten met behulp van systeemkaarten en tabkaarten. Bekijk ons aanbod voor een stevige en duurzame kaartenbak waar u maximaal 300 indexkaarten kunt gebruiken.

Systeemkaarten

Bent u in het bezit van een kaartenbak, dan kunt u deze ordenen met deze handige systeemkaarten. Plaats op de rode koplijn de titel of naam, en notities kunt u maken op het gelinieerd papier.

Tabkaarten

Tabkaarten zijn ideaal om in systeemkaartenbakken te plaatsen. Op alfabetische volgorde geeft ieder tabblad vijf letters weer. Tussen de tabkaarten kunt u de bovenstaande systeemkaarten plaatsen bij de overeenkomstige letter.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.