OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,1909

Maak uw werk makkelijker met inkjetlabels

Labels komen in ieder bedrijf goed van pas. Deze producten zijn enorm veelzijdig en gemakkelijk te gebruiken. U kunt er uw archief mee ordenen, post mee verzenden en uw werkplek structureren. U kunt uw labels beschrijven, maar u geeft ze een professionele look door de gewenste teksten erop te printen. Hier hebt u wel de juiste labels voor nodig. Zo zijn inkjetlabels speciaal ontwikkeld voor inkjetprinters. Deze labels vangen de inkt goed op, waardoor iedere letter en afbeelding strak en helder wordt afgedrukt. Het resultaat is een professioneel label dat kwaliteit uitstraalt naar uw klanten en medewerkers.

Post verzenden met inkjet etiketten

U wilt uw zakelijk post natuurlijk professioneel verzenden. Inkjet etiketten maken dat mogelijk. Gebruik deze etiketten om het adres van uw klanten op uw pakketjes te plakken. U kunt hier speciale adresetiketten voor gebruiken, maar het is ook mogelijk om uw inkjetlabels te personaliseren. Zo kunt u alle informatie afdrukken die u nodig hebt. Adresgegevens, de naam van uw bedrijf en aanvullende informatie voor de bezorgers kunnen op deze manier allemaal op één etiket weergegeven worden. Dat maakt het verzenden van post efficiënter en makkelijker.

Uw werkplek ordenen

Inkjetlabels zijn goede hulpmiddelen wanneer u uw werkplek wilt ordenen. U kunt de etiketten op verschillende manieren inzetten. U kunt al uw losse archiefdozen voorzien van een label. Ieder label geeft de inhoud van de dozen weer, waardoor u uw producten en documenten snel terug kunt vinden. Uw bureau kan ook geordend worden met behulp van inkjet etiketten. Markeer ieder vakje van uw documenthouders met een etiket. Zo kunt u in- en uitgaande post, maar ook verschillende soorten documenten van elkaar gescheiden houden. Deze kleine aanpassingen zorgen ervoor dat uw kantoor altijd overzichtelijk blijft.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.