Filter de resultaten (51 Producten)
Sorteren op:
CT,71
air contactloos pinapparaat
Monitor beugels en steunen
PC oplossingen

iPad accessoires

Bescherm uw iPad met de stevige en stijlvolle hoesjes van Staples. Ze zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u ze zo professioneel of persoonlijk kunt maken als u zelf wilt. De topmerken die u bij ons vindt, zijn onder andere Apple, Belkin, Bic en Hugo Boss. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies een hoesje die bij uw zakelijke imago of persoonlijkheid past.

iPad-hoesjes

Onze hoesjes voor iPads zijn erg uiteenlopend: zo kunt u kiezen voor een eenvoudige hoes die uw iPad beschermt tegen stoten en krassen, maar u kunt ook kiezen voor een multifunctionele hoes. Zo heeft Apple een iPad-hoes ontworpen waarbij de knoppen altijd bereikbaar blijven, de voering van microvezel meehelpt aan het schoonhouden van het scherm en de hoes zelf dun is zodat het licht van gewicht blijft. De Targus iPad Air Hoes biedt ultradunne maar maximale bescherming en verandert in een standaard als u de schermcover terug klapt. Verder kunt u kiezen uit verschillende materialen waaruit de iPad-hoesjes zijn gemaakt, zoals leer, polyurethaan en kunststof.

iPad-accessoires

Naast de iPad-hoes is er een uitgebreid aanbod aan accessoires die u voor uw iPad kunt bestellen. Een stylus waarmee u over het scherm van uw iPad kunt navigeren, de auto-oplader zodat u overal de batterij kunt opladen en de iPad camera connection kit.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.