OK
Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
CT,219

iPod en iPhone accessoires

Haal het meeste uit uw iPhone en iPod met deze handige accessoires van Staples. Bescherm uw apparaten tegen krassen en vuil, heb altijd een oplader met kabel bij de hand en laad zelfs op in de auto.

Hoezen voor de iPhone en iPad

Uw iPhone en iPod neemt u natuurlijk overal mee naartoe. Of u ze nu meedraagt in uw broekzak of in een handtas, tussen onze accessoires vindt u een uitgebreide selectie aan hoezen: flipovers, siliconencase, gelcase en waterbestendige draagtassen. Werkt u in een omgeving waar uw iPhone of iPod snel kan beschadigen, dan zijn er ook extra robuuste hoezen verkrijgbaar die goed tegen een stootje kunnen.

Altijd en overal opladen

Met onze opladers en kabels heeft u alleen een stopcontact, auto of computer nodig om uw iPhone of iPod op te laden. Opladen in de auto kunt u door een autolader in de sigarettenaansteker te plaatsen en deze via een USB-kabel te verbinden met de telefoon.

Overige accessoires voor de iPhone en iPod

Bluetoothstations waardoor u muziek kunt luisteren en handsfree telefoongesprekken kunt aannemen, schermbeschermers en een iPod sportkit: bestel deze handige accessoires om net dat beetje meer te genieten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.