OK
Filter de resultaten (24 Producten)
Sorteren op:
CT,1911

Plan gebeurtenissen en activiteiten in met de jaaragenda's

Wanneer u een druk werkleven, gezinsleven en sociaal leven leidt, wil het nog wel eens lastig zijn om alles goed te plannen. Als u even niet oplet, zijn er zo dubbele afspraken gemaakt. Niet alleen vervelend voor de ander, maar ook voor uzelf. Met de jaaragenda's kunt u gemakkelijk vooruit plannen. Een weekendje weg met de familie over een aantal maanden? Zet het in de agenda, zodat u het weekend vrij houdt. Een borrel gepland met collega's? Zet het ook in de agenda, zodat de rest van het gezin op de hoogte is.

Organiseer het werk

De jaaragenda's zijn ook handig om al uw werkactiviteiten te organiseren. Zet al uw werkafspraken er in, zodat het overzichtelijk blijft. Noteer de vergaderingen en deadlines er in en u bent altijd up-to-date. U vergeet niet langer belangrijke afspraken of gebeurtenissen. Mensen kunnen op u vertrouwen en ze weten precies wat ze aan u hebben. Maak op het werk gebruik van agenda's en kalenders en u weet wanneer u uw collega's moet feliciteren met hun verjaardag.

Onderdeel van het bureau

De jaaragenda's behoren tot de bureau accessoires en organisatie. Zorg voor orde en structuur op uw bureau, dat werkt het meest prettig en efficiënt. 's Ochtends komt u aan bij uw opgeruimde bureau, werp een blik in uw dagagenda om te checken of er vandaag nog belangrijke gebeurtenissen of deadlines gepland staan. Vervolgens start u uw dag ontspannend met een goede kop koffie.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.