Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
CT,1912

Met de kaartenmolen uw klanten altijd binnen handbereik.

Een efficiënte assistent

De kaartenmolen met zijn roterende systeemkaarten is in veel kantoren een onvervangbaar bureauaccessoire. Het apparaat wordt ook wel Rolodex genoemd. Dat is een samentrekking van de woorden 'rolling' en 'index'. Even draaien en alle gegevens zijn voorhanden. De speciale kaartjes met inkepingen kunt u zelf beschrijven. Een andere mogelijkheid is om visitekaartjes op de kaartjes te plakken. Daarnaast zijn er transparante, plastic hoesjes in de handel in de vorm van de systeemkaart, zodat u de visitekaartjes erin kunt plaatsen. Een groot voordeel is dat u de systeemkaarten net zo eenvoudig kunt toevoegen als verwijderen.

Een onmisbaar bureauaccessoire

De kaartenmolen is uitstekend geschikt voor de directie van een bedrijf. Ook inkopers die geregeld contact opnemen met klanten, leveranciers of andere bedrijven zijn gebaat met een goed gevuld exemplaar op hun bureau. Kortom, dit is een praktisch hulpmiddel voor iedereen die snel toegang tot adresgegevens wil hebben. Bij notarissen en advocaten is het een geliefd accessoire. Het zoeken naar klantengegevens gaat hiermee nu eenmaal veel sneller dan via de digitale zoekmachine. De alfabetindex zorgt ervoor dat u de gegevens in een handomdraai onder ogen hebt.

Altijd toegang tot uw contactgegevens

De kaartenmolen met buisframe wordt geleverd met een aantal kaarten. Zorgt u ervoor altijd dat u altijd een voorraad passende systeemkaarten in voorraad hebt. Het valt te overwegen om meerdere modellen voor verschillende doelgroepen op kantoor te hebben. Daarmee kunt u nog effectiever werken. Een groot voordeel is dat u altijd toegang hebt tot de contactgegevens. Niets is vervelender dan dat u door een storing met uw mobiele telefoon geen toegang meer hebt tot uw lijst met belangrijke contactgegevens. Wilt u de visitekaartjes op de systeemkaarten plakken, dan is het handig ook een lijmroller aan te schaffen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.