OK
Filter de resultaten (14 Producten)
Sorteren op:
CT,1913

Werk uw kabels weg met een kabeldoorvoer

Ieder bedrijf staat tegenwoordig vol met apparatuur. Computers, beamers en printers hebben allemaal een eigen plek nodig. Dit betekent dat er talloze kabels op de vloer liggen. Dit geeft uw kantoor een rommelig aanzicht en kan bovendien gevaarlijk zijn. Met een kabeldoorvoer werkt u al deze losliggende kabels netjes weg. Een kabeldoorvoer is een hulpstuk voor uw bureau. De kabels van uw computer worden via deze doorvoer naar het stopcontact geleid. Zo zijn ze uit het zicht en oogt uw werkplek altijd netjes en geordend.

Extra veiligheid dankzij een kabelgoot

Het wegwerken van kabels draait niet alleen om uiterlijk. U wilt namelijk ook dat uw kantoorruimte zo veilig mogelijk is. Losliggende kabels kunnen tot ongelukken leiden. U kunt dit voorkomen door ze netjes te bundelen en weg te werken. Voorzie daarom ieder bureau van een kabelgoot. Via deze goot leidt u alle kabels naar het stopcontact. Zo houdt u ze van de grond af, waardoor uw werkruimte veiliger is. Bind uw kabels samen met plastic kabelbinders. Hiermee voorkomt u dat uw waardevolle kabels in de knoop komen te zitten.

Efficiënter werken

Kabels geleiden helpt om efficiënt te werken. Als u bijvoorbeeld een coaxkabel wilt vervangen, kunt u deze eenvoudig loskoppelen. Alle kabels zijn namelijk netjes geordend. Hierdoor bent u snel klaar. Kabels die u niet gebruikt, moeten ook netjes worden opgeborgen. Hier kunt u een kabelorganizer voor gebruiken. Deze organizers hebben verschillende compartimenten voor al uw kabels. Zo blijven ze in goede conditie en raken ze niet verstrengeld. U kunt altijd de juiste kabel terugvinden, waardoor iedere klus binnen de kortste keren geklaard is.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.