Filter de resultaten (15 Producten)
Sorteren op:
CT,2
Het is tijd om op te ruimen
Opgeruimd staat netjes
Leitz einde jaars promo

Kalenders en angenda’s

Breng orde in het hedendaagse drukke leven met deze handige kalenders en agenda’s van Staples. Zo vergeet u nooit meer die belangrijke afspraak, een deadline of een verjaardag en heeft u altijd een plek om uw afspraken, taken en notities op te schrijven.

Agenda’s en kalenders in alle maten

Agenda’s van A4- of A5-formaat, 7 dagen per 2 pagina’s of juist 1 dag per pagina, een personeel- en activiteitenplanner of toch maar een 3-maandelijkse kalender: met ons uitgebreid assortiment maken we uw keuze niet gemakkelijker. Vergaderingen voor uw bedrijf noteert u eenvoudig op onze jaarplanners die u aan de muur kunt bevestigen, terwijl u thuis uw leven helemaal op orde heeft met een uitwisbare thuisplanner. Heeft u wat meer ruimte nodig om uw afspraken en notities te noteren, dan zijn onze bureauagenda’s een uitstekende keuze.

Kwaliteit het hele jaar door

Hier stopt uw keuze niet. U kunt uw voorkeur geven aan het merk, de binding en de kleur van de omslag en het papier. Met dank aan de duurzame kwaliteit kunt u het hele jaar door van de kalenders en agenda’s gebruik maken, zodat u niet halverwege het jaar een nieuwe hoeft aan te schaffen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.