Filter de resultaten (58 Producten)
Sorteren op:
CT,2

Kalenders en angenda’s

Breng orde in het hedendaagse drukke leven met deze handige kalenders en agenda’s van Staples. Zo vergeet u nooit meer die belangrijke afspraak, een deadline of een verjaardag en heeft u altijd een plek om uw afspraken, taken en notities op te schrijven.

Agenda’s en kalenders in alle maten

Agenda’s van A4- of A5-formaat, 7 dagen per 2 pagina’s of juist 1 dag per pagina, een personeel- en activiteitenplanner of toch maar een 3-maandelijkse kalender: met ons uitgebreid assortiment maken we uw keuze niet gemakkelijker. Vergaderingen voor uw bedrijf noteert u eenvoudig op onze jaarplanners die u aan de muur kunt bevestigen, terwijl u thuis uw leven helemaal op orde heeft met een uitwisbare thuisplanner. Heeft u wat meer ruimte nodig om uw afspraken en notities te noteren, dan zijn onze bureauagenda’s een uitstekende keuze.

Kwaliteit het hele jaar door

Hier stopt uw keuze niet. U kunt uw voorkeur geven aan het merk, de binding en de kleur van de omslag en het papier. Met dank aan de duurzame kwaliteit kunt u het hele jaar door van de kalenders en agenda’s gebruik maken, zodat u niet halverwege het jaar een nieuwe hoeft aan te schaffen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.