OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
CT,1916

Bespaar geld met de kantoor & wandklokken

Het bekende gezegde 'Tijd is geld' gaat in de bedrijfswereld helemaal op. In de tijd dat u zit te wachten op een meeting met uw collega die te laat komt, had u natuurlijk ook iets anders zinvols voor uw werk kunnen doen. Tijd is dus een belangrijke factor voor de efficiëntie van een bedrijf. Zorg er daarom voor dat uw werknemers altijd op de hoogte zijn van de tijd. Dit doet u door voldoende kantoor & wandklokken in het zicht te hangen, zodat iedereen daar gemakkelijk een blik op kan werpen.

Decoreer de muren

Niet alleen hebben de wandklokken een praktische functie, ze dienen ook ter decoratie van de muren. Veel kantoor- en bedrijfspanden zien er te zakelijk uit en stralen geen greintje gezelligheid uit. Het begint vaak met het opvullen van de muren, om die wat minder kaal en saai te maken. Combineer praktisch met decoratief en hang grote, zichtbare klokken en een wandplanner op. Ook houten wandplanken zijn zeer leuk om de ruimte wat meer sfeer te geven.

Varieer in klokken

U kunt natuurlijk gemakkelijk allemaal dezelfde klokken bestellen, dan bent u in één keer klaar. Maar als u het belangrijk vindt dat er in de kantoorruimte wat variatie is, dan kiest u een paar verschillende klokken uit. Het is stijlvol om bijvoorbeeld in de vergaderruimtes een ander soort klok op te hangen dan in de kantoorruimtes. Speel er wat mee en geef het kantoor een persoonlijk tintje.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.