Superdeal Product van de maand [ Deal verbergen ]
Sandisk Cruzer Blade USB-stick 16GB

Printers | Papierversnipperaars | Kantoorapparatuur

Van printers en scanners tot televisies, voicerecorders, kopieerapparaten en ringbandmachines: we bieden verschillende technologieën voor iedere mogelijke taak om uw processen te automatiseren. Blader door ons uitgebreide assortiment apparaten voor al uw professionele en persoonlijke wensen. Bovendien hebben we veel accessoires voor uw huidige apparaten, zoals een standaard voor 37-inch tv's of transcriptiesets voor uw dictafoon.

Essentiële tools: breid de functionaliteit van uw computers en tablets uit met printers of scanners. Printers vormen de basis voor al uw printwensen en met het juiste apparaat kunt u alles op papier zetten, van notulen en uitnodigingen tot uw favoriete foto's. Kies uit laserprinters of inkjetprinters, kleur of zwart-wit, van topmerken als Canon en Brother. Uiteraard met alle bijbehorende toners en inktcartridges. Dankzij draadloze functionaliteit kunt u één printer gebruiken voor meerdere computers en hoeft u dus geen afzonderlijke printers te kopen. Ideaal voor kleine kantoren.

Gebruik een scanner om foto's, kaarten of documenten in te scannen en stuur ze vervolgens naar de printer of bewaar ze op uw computer als documentatie. Sla documenten in kleur of zwart-wit op met een resolutie tot 6400 dpi bij hoge scansnelheden. Een ander essentieel apparaat is de rekenmachine, handig voor iedereen, van student tot bedrijfseigenaar. Staples biedt de populairste modellen van merken die u vertrouwt, zoals Canon, Casio en Staples, van eenvoudige rekenmachines tot ultramoderne wetenschappelijke calculators.

Voor thuis of op kantoor: zorg voor gemoedsrust met onze papierversnipperaars, een essentieel apparaat voor thuis of op kantoor. Experts op het gebied van privacy raden aan om rekeningen, belasting- en financiële documenten, bankafschriften en andere vertrouwelijke documenten te vernietigen. Wanneer u op zoek gaat naar een versnipperaar, let dan op de capaciteit, manier van snijden, snelheid en het beveiligingsniveau. Kies uit een cross-cut versnipperaar of versnipperaar die in stroken snijd met verschillende beveiligingsniveaus, of een micro-cut voor het hoogste beveiligingsniveau.

Ontdek onze selectie digitale projectors voor grote entertainment of belangrijke presentaties. Gebruik een projector voor demonstraties op kantoor, of kijk thuis in stijl naar de nieuwste blockbuster met vrienden en familie. Een projector voor aan de muur of aan het plafond biedt nog meer gemak. En vergeet niet een projectiescherm uit te zoeken voor een haarscherpe beeldkwaliteit. Als u veel onderweg bent, voor zaken of voor plezier, overweeg dan een GPS-navigatiesysteem om u te helpen de weg te vinden.

Featured Brands Dymo Acco Epson Casio Staples HP

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.