OK
Filter de resultaten (57 Producten)
Sorteren op:
CT,1918

Kantoorenveloppen: een zakelijke uitstraling

Als ondernemer streeft u voortdurend naar een professionele uitstraling. Dit zien klanten onder meer terug in het drukwerk dat u gebruikt. Door gebruik te maken van kantoorenveloppen investeert u in een zakelijke en dus nette look. De enveloppen zijn handig bij het versturen van onder meer offertes, opdrachtovereenkomsten en facturen. Het zelfklevende verzendmateriaal op onze site is er in diverse formaten. Daarmee bieden wij voor elk poststuk een passende oplossing, want naast enveloppen koopt u bij ons bijvoorbeeld ook verzenddozen. Verstuur wat u moet versturen met de enveloppen van Staples en bestel direct online.

Waarom u kiest voor kantoorenveloppen

Het is om meerdere redenen slim een keuze te maken voor nette enveloppen. U kiest er voor om post te versturen in een envelop met fraaie uitstraling. Dit is verstandig als u de aandacht wilt trekken van uw doelgroep. Let er bij het versturen van de post wel op dat privacygevoelige informatie beter niet verzonden kan worden in een transparante envelop. Gelukkig heeft u bij Staples volop keuze uit diverse soorten kantoorenveloppen, waaronder volledig afgesloten enveloppen. Bovendien heeft u voor grote en zware postverzending keuze uit passend verpakkingsmateriaal.

Drukwerk voorzien van uw logo en huisstijl

Investeer op slimme wijze in uw doelgroep door kantoor enveloppen te bedrukken met uw logo en huisstijl. Daarmee is direct zichtbaar van wie post afkomstig is en dit kan zomaar de aandacht trekken van uw klanten. Maak ontvangers enthousiast en nieuwsgierig door het gebruik van het juiste verzendmateriaal. Het zijn kantoorbenodigdheden die op geen enkel kantoor mogen ontbreken. Voor advies of ondersteuning kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.