OK
Filter de resultaten (43 Producten)
Sorteren op:
CT,1920

Kantoorladekasten: voor al uw archiveerwerkzaamheden

Kantoorladekasten zijn een slimme aanwinst voor uw kantoor. Voor zowel een thuiswerkplek als een werkplek op kantoor zijn er tal van kasten voor het opbergen van diverse soorten kleine kantoorbenodigdheden. Archiveren gaat een stuk gemakkelijker dankzij deze kasten en bovendien ziet uw kantoor er op deze manier veel overzichtelijker uit. Het is fijn om te weten dat u bij Staples altijd verzekerd bent van een lange levensduur, ongeacht wat voor soort aankoop u doet.

De voordelen van kantoorladekasten op kantoor

Niet alleen dossiers bergt u eenvoudig op in ladekasten voor kantoor. Zo zijn metalen kasten zijn ideaal om voorraad in op te slaan. Denk bijvoorbeeld aan enveloppen of diverse andere kantooraccessoires. U slaagt altijd bij Staples dankzij de verschillende lades, ladehoogtes en diverse kleuren van de kasten. Bovendien garanderen wij u kwaliteit en hoeft u niet bezorgd te zijn dat een kantoorkast niet tegen een stootje kan. Daarmee waarborgt u de kwaliteit van onder meer kantoorpapier en andere soorten voorraden.

Hangmappenkast voor iedere kantooromgeving

Een hangmappenkast is specifiek ontworpen voor dossiers en hangmappen. De uittrekbare frames maken het eenvoudig om dossiermappen in te hangen en voor uzelf overzicht te bewaren. Als u een bepaald dossier nodig hebt, dan hebt u dit altijd snel bij de hand. Wat voor kast u ook koopt, hij is eenvoudig tegen de wand of onder een bureau te plaatsen, afhankelijk van waar u de kast voor gebruikt. Kortom, een kast met lades is onmisbaar op ieder kantoor en daarom kiest u voor een kwaliteitsexemplaar uit onze webshop.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.