OK

Goede kantoorstoelen verbeteren uw zithouding

Velen werken het grootste deel van de dag in een zittende positie. Het is daarom van belang een kantoorstoel te gebruiken die een gezonde zithouding stimuleert. Zo wordt voorkomen dat u of uw medewerkers lijden onder rugpijn of andere lichamelijke klachten. Afgezien van het ongemak voor de persoon hebben deze klachten ook altijd een negatieve invloed op het werk en de arbeidsprestaties. Voor een hoger rendement én werknemers zonder lichamelijke klachten is het daarom belangrijk om uw bedrijf te voorzien van goede kantoorstoelen. In combinatie met onze algemene meubelcollectie bestelt u zo bij Staples een kantoorinrichting die zorgt voor nog meer productiviteit.

Stoelen voor elke ruimte

Comfortabele kantoor- en bureaustoelen zijn niet alleen positief voor uw personeel, maar ook voor de bedrijfsresultaten. En dankzij Staples hoeft u geen enkele werknemer met een kantoorfunctie over te slaan, want wij laten iedereen genieten van perfect zitcomfort. Ons aanbod omvat uitstekende bureaustoelen voor zittende productiemedewerkers, maar ook luxe directiestoelen. Indien u er zeker van wilt zijn dat de kantoorstoelen die u aanschaft een gezonde zithouding bevorderen, dan kiest u natuurlijk voor ergonomische bureaustoelen. Dergelijke stoelen zijn ook ideaal voor personeelsleden die gevoelig zijn voor lichamelijke klachten als gevolg van zittend werk. Al onze bureaustoelen zijn vanzelfsprekend van de hoogste kwaliteit, zodat u er zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Accessoires voor bureaustoelen

U kunt eenvoudig nieuwe kantoorstoelen bestellen, maar dat is niet altijd noodzakelijk. Bij een defect kan ook vaak uitstekend het betreffende onderdeel vervangen worden. Losse onderdelen als bureaustoelwielen, armleuningen, rugsteunen, voetensteunen, hoezen voor stoelen, viltglijders voor onder stoelpoten, tapijtbeschermers en vloermatten voor bureaustoelen bieden daarbij vaak uitkomst. De bureaustoel kan nieuw leven worden ingeblazen en de gebruiker kan prettig en efficiënt blijven werken. Dat is wat u bij Staples mag verwachten.

Uitgelichte merken Staples Topstar

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.