OK
Filter de resultaten (31 Producten)
Sorteren op:
CT,1923

Berg uw kleding netjes op met kapstokken & kledinghangers

Het is altijd belangrijk om uw spullen een vaste plek te geven. Zo blijft uw werkruimte netjes en voorkomt u dat u waardevolle spullen kwijtraakt. Dit geldt ook voor uw kleding. Jassen en tassen kunnen veel ruimte in beslag nemen en in de weg liggen. Vooral in kleine werkruimtes kan een losliggende jas erg vervelend zijn. Met behulp van kapstokken & kledinghangers houdt u uw werkplek altijd opgeruimd. Simpele plakhaken aan de muur kunnen al voldoende zijn om uw kleding een goede plek te geven.

Geschikte kledinghangers voor uw werkplek

Draagt u voor uw werk speciale kleding, zoals een stijlvol uniform of speciale veiligheidskleding? Dan hebt u een plek nodig waar u uw kleding op kunt bergen en waar u zich om kunt kleden. Met kledinghangers kunt u uw volledige werkuitrusting op één plek opbergen. Deze hangers nemen weinig ruimte in beslag. Hang ze op in hoge lockerkasten en uw kleding is altijd veilig opgeborgen en netjes uit het zicht.

Meerdere kledingstukken op één plek opbergen

Het is fijn wanneer u uw jas en tas op een vaste plek op kunt hangen, maar soms hebt u behoefte aan iets meer ruimte. Wanneer u gasten ontvangt of wanneer u met meerdere mensen in één ruimte samenwerkt, kan het prettig zijn om een grotere opbergplek voor uw kleding te hebben. In zo'n geval kunt u het beste voor kledingrekken kiezen. Deze rekken zijn gemakkelijk te installeren en bieden ruimte voor meerdere jassen, tassen en schoenen. Bovendien kunt u ze makkelijk verplaatsen, waardoor uw kleding nooit in de weg hangt.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.