OK
Filter de resultaten (17 Producten)
Sorteren op:
CT,1925

Beheer uw financiële gegevens met behulp van kasboeken

Een goede financiële gezondheid is essentieel voor ieder bedrijf. Door alle wisselende inkomsten en uitgaven is het lastig om het overzicht te behouden. U kunt het uzelf makkelijk maken door kasboeken te gebruiken. In deze boeken houdt u handmatig bij wat uw bedrijf verdient en uitgeeft. U kunt dit uiteraard ook doen met boekhoudprogramma's & financiële software maar het is de moeite waard om ook een fysiek kasboek bij te houden. Zo ziet u concreet waar u geld aan uitgeeft, waardoor het eenvoudiger is om gericht te bezuinigen.

Uw kasboek optimaal benutten

Er zijn verschillende manieren waarop u uw kasboek kunt gebruiken. Deze financiële boeken kunnen enkel een representatie van de inkomsten en uitgaven zijn, maar u kunt ze ook gebruiken om financiële plannen op te stellen. Voeg bijvoorbeeld extra opmerkingen toe met behulp van Post-It notes. Dit komt vooral goed van pas wanneer u het boek deelt met een medewerker. Het kan altijd gebeuren dat u een kleine fout maakt in uw overzicht. Daarom kunt u het beste gebruikmaken van potloden. Zo kunt u gemakkelijk kleine aanpassingen maken en uw financieel overzicht volledig personaliseren.

Financiële overzichten archiveren

U wilt natuurlijk weten hoe uw bedrijf er nu voorstaat, maar het is ook belangrijk om oude informatie bij de hand te hebben. Zorg er daarom voor dat u uw kasboeken goed archiveert. Zo kunt u alle oude informatie opzoeken en met de huidige cijfers vergelijken. De kasboeken kunt u het beste opbergen in speciale archiefkasten. Kasten met een slot houden uw gevoelige informatie veilig. U kunt ieder boek bovendien voorzien van rugetiketten. Hiermee kunt het jaartal en het kwartaal aangeven. Het terugvinden van financiële informatie wordt op deze manier reuze eenvoudig.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.