Safescan Kassalade SD-3540; robuuste stalen constructie; smalle vormgeving; PVC-lade; vergrendeling in drie standen; 5,3 kg

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van Safescan Kassalade SD-3540; robuuste stalen constructie; smalle vormgeving; PVC-lade; vergrendeling in drie standen; 5,3 kg op Staples.nl
Product #: WW-5730347
Merk Safescan
Nog geen reviewsGeef uw beoordeling als eerste: Schrijf een review
Safescan Kassalade SD-3540; robuuste stalen constructie; smalle vormgeving; PVC-lade; vergrendeling in drie standen; 5,3 kg
excl. btw 105,00 excl. btw stuk
 
Productspecificaties
 • Kenmerken: Geldclips
 • Breedte: 35
 • Diepte: 40.5
Alle productspecificaties
Beschrijving
 • De ideale kassalade voor middelvolumetoepassingen en met een fantastische beveiliging.
 • De Safescan SD-3540-kassalade biedt uitstekende waarde voor uw geld zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. De behuizing is van robuust staal en wordt beveiligd met een vergrendeling in drie standen die kan worden ingesteld op automatisch openen via uw kassasysteem en die veilig op slot kan. De lade is gemaakt van barstbestendig PVC met vier verstelbare bankbiljetvakken, 8 muntenvakken en twee medialaden voor niet-geldmiddelen; de lade kan worden verwijderd om 's nachts in een aparte kluis te bewaren voor extra gemak en veiligheid. De lichte lade is ideaal voor laagvolumetoepassingen zoals school- en kantoorrestaurants en clubkantines en heeft een levensduur van een miljoen openingscycli.
 • Kassalade met standaard robuustheid
 • Robuuste stalen behuizing
 • Barstbestendige PVC-lade
 • Vergrendeling in drie standen
 • Vier verstelbare bankbiljetvakken
 • 8 muntenvakken
 • Twee vakken voor niet-geldmiddelen
 • Gewicht: 5,3 kg
 • Afmetingen: 35 cm (b) x 40,5 cm (d) x 10,5 cm (h)
Specificaties
Kenmerken : Geldclips Breedte : 35 Diepte : 40.5 Hoogte : 10.5
Gewicht : 5.3 Model : Safescan SD3540 Kleur : ZWart Materiaal : StaalPlastic
MPN : 132-0424 Merk : Safescan

SNEL & GRATIS BEZORGD

Alles wat u nodig heeft -
snel en gratis bezorgd

Wij begrijpen dat u een product bestelt omdat u het nodig heeft en we doen er alles aan om het zo snel mogelijk bij u te bezorgen. We bieden snelle, betrouwbare service, van aankoop tot bezorging. Zo kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf.

Gratis bezorging bij besteding vanaf € 39 excl btw.
Voor 18.00 besteld, de volgende werkdag bezorgd, tenzij anders aangegeven.

Gratis bezorging voor bestellingen vanaf 39 euro (47.19 incl. btw)
Alle bestellingen vanaf 39 euro (47.19 incl. btw) verwerken en bezorgen wij gratis. Bij bestellingen onder 39 euro (47.19 incl. btw) betaalt u 2,99 euro bezorgkosten. Zo blijft bestellen bij Staples zo voordelig mogelijk.

Vandaag besteld is morgen in huis, tenzij anders aangegeven
Bestellingen die u op werkdagen plaatst vóór 18 uur, leveren wij de volgende werkdag, tenzij anders vermeld. Bestellingen die vrijdag vóór 18 uur worden geplaatst, worden maandag geleverd. Bestellingen geplaatst tussen vrijdag 18 uur en maandag 18 uur worden op dinsdag geleverd.

Afwijkende levertijden
Staples levert alle producten uit eigen voorraad, met uitzondering van de producten waarbij een andere levertijd staat aangegeven. Afwijkende levertijden gelden onder meer voor meubelen, zoals bureauseries, brandkasten, vitrines, kluizen en stalen kasten. Deze worden binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd. De leverancier neemt contact met u op voor het maken van een bezorgafspraak.

Bezorging Waddeneilanden
Staples bezorgt binnen 48 uur op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog.

Click & Collect
Bent u niet in de gelegenheid om uw online bestelling in ontvangst te nemen, dan kunt u deze ook laten afleveren bij een Staples vestiging naar keuze (tenzij anders vermeld bij het artikel). Wij sturen u een e-mail zodra uw bestelling binnen is. Hierna heeft u een maand de tijd om uw bestelling af te halen.

Vragen? Neem contact met ons op
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice op het telefoonnummer: 0900-1570.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.