Superdeal Product van de maand [ Deal verbergen ]
Ruitenvloeistoef  antivries 5 Liter

Koffie en Thee | Kantine

Zorg voor tevreden kantoormedewerkers met de kantine- en keukenvoorzieningen van Staples. Koffie, thee en koekjes horen in elke kantine of kantoorkeuken thuis. Is uw voorraadkamer voorzien?

Heeft u vanochtend al koffie of thee gehad? Staples heeft een mooie thee- en koffieselectie voor uw kantine. Van klassieke thee met of zonder theïne tot groene thee in diverse smaken: wij zorgen dat uw pauze helemaal in orde komt. En vergeet de koffiedrinkers niet. Voor de beste espresso en cappucino kiest u eerst uit het aanbod koffiezetapparaten (filter, pad of cafetière) en selecteert u vervolgens de koffiebonen die erbij passen. Of houd het simpel met heerlijke oploskoffie in aparte zakjes.

Vergeet niet om bekers, suiker, koffiemelk en roerstaafjes in te slaan. En natuurlijk koekjes of gezonde snacks.Les de dorst en blijf de hele dag door gehydrateerd met ons uitgebreide assortiment frisdrank, aanmaaklimonade, water en meer. We hebben grote merken als Coca-Cola, Highland Spring, Pepsi en Robinsons in ons assortiment. In koudere maanden kunt u heerlijk warm worden met warme chocolademelk. Zorg dat er voldoende frisdrank en warme dranken op voorraad zijn en bespaar geld door uw favoriete producten in bulk te kopen.Soms heb je even wat suiker nodig. Houdt u wel van iets zoets? Geniet van ons assortiment kwaliteitssnoep van Cadbury en Nestlé. De middagpauze is een stuk gezelliger met chocolaatjes van Quality Street.

Vul uw kantine met bestek, servetten, kleine apparaten zoals broodroosters en waterkokers en andere keukenapparatuur en kantinebenodigdheden. Plaats een kleine magnetron zodat medewerkers hun eigen lunch en gezonde tussendoortjes mee kunnen brengen. Haal bij de volgende vergadering de koffieketel en thermosflessen tevoorschijn, om uw warme dranken voorhanden te hebben. Verfris uw adem voor die belangrijke vergadering met kauwgom en pepermuntjes en haal snacks in huis om uw kantoormedewerkers en bezoekers tevreden te houden.

Een goed gevulde voorraadkast bevat ook een voorraad keukenrollen, tissues, servetten en bestek. Veel van deze artikelen zijn verkrijgbaar in afbreekbare en duurzame variant voor een milieubewust kantoor. Als extraatje kunt u grotere schalen en serveerbladen overwegen voor spontane bijeenkomsten en feestjes, om zo een vleugje klasse toe te voegen aan iedere gelegenheid.

Featured Brands Philips D.E. Pickwick Duni Senseo

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.