Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,1928

Kledingrekken zijn ideaal voor de jassen van het personeel.

De jassen over de rug van de stoel, op de verwarming of zelfs op de grond, dat is de eerste dagen in het nieuwe kantoor de enige mogelijkheid. Iedereen is druk bezig met het beantwoorden van e-mails, het opstarten van nieuwe projecten en tal van andere belangrijke zaken om de zaak lopende te houden. Het is logisch dat een garderobe niet de hoogste prioriteit heeft. Toch laat een eenvoudig kledingrek met wieltjes en hangers het kantoor er al in een mum van tijd een stuk professioneler opgeruimder uitzien. Bij Staples zijn wij u hierbij graag van dienst.

In de winter zijn garderoberekken onmisbaar

Vooral in de herfst- en wintermaanden blijkt een kledingrek in kantoor een onmisbaar accessoire. Lange winterjassen en sjaals liggen niet op de tafels, maar hangen allemaal keurig bij elkaar. Vooral bij nat weer is dat erg praktisch. Als door de komst van een extra tafel het kantoor anders ingericht moet worden, rijdt u de garderoberekken gewoon naar een andere plek. Vergeet bij de aanschaf van een kledingrek niet om direct kledinghangers te bestellen. Met het oog op dikke jassen is het raadzaam stevige hangers te kiezen.

Iedere afdeling een eigen kledingrek

Garderoberekken zijn niet alleen een prima oplossing voor de jassen van het personeel. Ze zijn net zo geschikt voor bedrijfskleding. Denkt u hierbij aan stofjassen, pullovers, poloshirts of T-shirts van de zaak. Door de compacte afmetingen is het mogelijk meerdere kledingrekken in het kantoor te plaatsen, maar het kan ook handig zijn ze over verschillende kantoorunits te verdelen. Voor bedrijven die veel bezoekers ontvangen, zijn garderoberekken een must have.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.