OK
Filter de resultaten (8 Producten)
Sorteren op:
CT,81

Bewaar uw documenten veilig met klemborden

Tijdens een belangrijke vergadering of meeting wilt u uw documenten bij de hand hebben. U kunt deze het beste vervoeren met behulp van klemborden. Met een klem houdt u losse documenten gemakkelijk bij elkaar. Deze borden zijn ontzettend stevig en houden uw papieren altijd netjes. Er zijn exemplaren met en zonder kaft verkrijgbaar, dus u hebt genoeg keuze. De borden met kaft zijn voorzien van een extra insteekhoes. Dit is een goede keus wanneer u veel losse hulpmiddelen bij de hand wilt hebben.

Handige hulpmiddelen

Een klembord bevat eigenlijk alleen het hoognodige. U kunt uw belangrijke documenten kwijt en hebt plek om uw pen of potlood op te bergen. Eventueel kunt u met Post-It notes kleine reminders op het bord plakken. Zo hebt u altijd de belangrijkste informatie bij de hand. U kunt de insteekhoes van uw klemmap ook gebruiken om zakrekenmachines in op te bergen. Dit hulpmiddel komt altijd goed van pas, vooral wanneer u zich bezighoudt met de financiën.

Uw clipboard creatief gebruiken

Over het algemeen wordt een klembord gebruikt om aantekeningen te maken en documenten veilig te vervoeren. Daarnaast kunt u uw klembord op een aantal creatieve manieren inzetten. Hang het bord bijvoorbeeld aan de muur, op een prominente plek waar al uw medewerkers het kunnen zien. Zo kunt u intekenlijsten ophangen, mededelingen doen of een dagelijks werkschema met uw medewerkers delen. Bevestig enkele balpennen aan het bord en uw medewerkers kunnen aantekeningen op het bord maken. Zo wordt goed communiceren nog eenvoudiger.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.