OK
Filter de resultaten (28 Producten)
Sorteren op:
CT,1929

Verzamel uw stukken in gebruiksvriendelijke klemmappen

U weet ongetwijfeld hoeveel documenten er rondslingeren in een kantoor. Vaak verspillen kantoormedewerkers veel tijd met het zoeken naar verkeerd opgeborgen of verloren papieren. Klemmappen vormen een handig hulpmiddel om uw stukken op een eenvoudige en doeltreffende manier bij elkaar te houden. In de webshop van Staples vindt u onder meer klassieke kartonnen klemmappen, kunststof mappen met een verplaatsbare klem en een model clipmap met een flexibel hechtmechanisme.

Een clipmap voor geperforeerde en niet-geperforeerde stukken

Geperforeerde documenten bewaart u eenvoudig in onze kartonnen mappen met metalen klem. De metalen klem voorkomt dat de papieren verschuiven. Met een kartonnen clipmap met flexibel hechtmechanisme bladert u door uw documenten als door een boek. De extra klep kunt u gebruiken als bladwijzer. In onze webshop vindt u ook kunststof mappen, waarvan de klem draaibaar, verplaatsbaar of uitneembaar is. U kunt documenten in deze clipmaps bewaren zonder perforatie. Zo beschadigt u geen originele stukken. De mappen hebben een transparante voorzijde, zodat u dadelijk ziet welk dossier erin zit.

Met een stevige schrijfplaat

We leveren ook mappen in A5-formaat met een stevige schrijfplaat aan de onderzijde. Deze mappen zijn voorzien van een penhouder en een insteektas om losse papieren in op te bergen. Bekijk eveneens ons ruime aanbod van klemborden. Met een stevige, metalen klem houden deze borden uw documenten op hun plaats. Ze zijn erg praktisch voor het invullen van formulieren, het ondertekenen van stukken en dergelijke. Onze webshop telt bovendien een grote verzameling ordners voor het netjes opbergen van documenten. Bezoek de webshop van Staples en bestel vandaag nog de beste producten voor het ordenen van uw stukken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.