OK
Filter de resultaten (33 Producten)
Sorteren op:
SS,6143

Kleurenlaserprinters: voor kleine kantooromgevingen

Hoewel veel werkzaamheden online worden uitgevoerd, komt een printer op kantoor altijd goed van pas. Onze kleurenlaserprinters zijn ideaal voor het uitvoeren van diverse printtaken. Zo kunt u er gemakkelijk talloze kleurendocumenten mee afdrukken. Uiteraard kunt u ook de keuze maken voor zwart-wit laserprinters. De printers werken veelal draadloos en zijn daarmee een aanwinst voor uw kantoor. Staples garandeert u een uitstekende afdrukkwaliteit, iets dat zeker niet onbelangrijk is voor een professioneel bedrijfsimago. Kies uit diverse topmerken zoals Brother, Canon, HP, Lexmark en vele andere printermerken.

Het gemak van kleurenlaserprinters

De aankoop van een kleurenlaser printer levert u talloze voordelen op. Zo is automatisch dubbelzijdig afdrukken geen enkel probleem. Verder is de printer eenvoudig te bedienen vanaf een desktop, laptop of smartphone. Behalve (foto)documenten afdrukken kunt u bijvoorbeeld ook scannen en kopiëren. Dit maakt de printer tot een veelzijdig apparaat en een absolute aanwinst voor uw kantoor. Het is een must have voor zowel een thuiskantoor als een middelgroot bedrijf. Ontdek het gemak van een draadloze verbinding en ga voor hoge printkwaliteit. Voor een laserprinter met nog meer mogelijkheden gaat u bijvoorbeeld voor een all-in-one mono laserprinter.

Toners en papier voor kleuren laserprinters

Naast de aankoop van een kleuren laserprinter is ook de aankoop van toners niet onbelangrijk. Verder is het de moeite waard om een keuze te maken uit ons aanbod laserprinterpapier. Dit printpapier is namelijk uitstekend geschikt voor gebruik in onze kleurenlaserprinters. Kortom, voor een volledige aankoop op printvlak zit u bij Staples helemaal goed. Neem voor professioneel advies omtrent de aankoop van printers en printpapier gerust contact met ons op.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.