OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
SS,6145

Heerlijk kleuren met de beste kleurpotloden

Klassieke kleurpotloden behoren tot de fijnste materialen om mee te tekenen en te kleuren. Kinderen kunnen zich er uren mee vermaken, maar ook volwassenen gebruiken graag potloden om hun creativiteit te uiten. Een kleurpotlood is lekker licht om vast te houden en maakt het mogelijk om heel precies iets in te kleuren of lijnen te trekken. Een ander voordeel van potloden is dat ze niet vlekken zoals stiften. U hoeft niet bang te zijn dat er op de kleren van uw kinderen vervelende vlekken zitten na afloop van een middagje knutselen. Voor elke hobby kunt u bij Staples geschikte potloden bestellen.

Kleurpotloden als cadeau

Veel creatieve kinderen vinden het heerlijk om te ontwerpen, te kleuren en te tekenen. Met een setje kleurpotloden van goede kwaliteit geeft u ze een leuk en passend cadeautje. Als de lades van hun bureau al vol liggen met potloden, kunt u ook denken aan een pakje gelpennen of markers. Deze zijn in veel kleuren te koop, zelfs in pastelkleuren. Dit zijn natuurlijk ook prima cadeaus voor creatieve jongeren en volwassenen. Verder zijn waskrijtjes en pastelkrijtjes prettig om mee te tekenen en te kleuren, maar voor kleine kinderen zijn gelkrijtjes een betere keuze. Die drogen minder snel uit en kinderen kunnen gelkrijtjes gemakkelijker vasthouden.

Schrijven en tekenen

Hoewel bijna iedereen veel op de computer werkt, zijn pennen nog altijd onmisbaar. Thuis om een boodschappenbriefje of verjaardagskaart te schrijven, op school voor het maken van notities en op kantoor om belangrijke documenten te ondertekenen. Daarom vindt u bij ons niet alleen alles wat u nodig hebt om te tekenen en te kleuren, maar ook veel handige schrijfwaren zoals balpennen. Wat u zoekt, zit er beslist tussen. Bekijk dus meteen ons ruime assortiment.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.