OK

Kluizen

Kluizen voor bescherming tegen inbraak en brand

Veiligheid staat steeds voorop. Ongeacht of het nu gaat om een thuisomgeving of om een bedrijfscontext: ook u wil uw contanten en waardevolle documenten toch in alle veiligheid kunnen opbergen? Uiteraard hebben we het lang niet alleen over inbrekers maar evenzeer om schade door natuurfenomenen of brandschade. Wat bent u bijvoorbeeld met uw testament als het samen met u in vlammen opgaat? We willen natuurlijk geen doemdenkers zijn maar vergeet niet: Nederland heeft nog steeds te kampen met meer dan honderd inbraken en dertien woningbranden per dag. Misschien toch maar kiezen voor been veilige brandkast?

Veilig huis

De meeste huiselijke inbraken zijn het gevolg van zogenaamde gelegenheidsinbrekers. Een gelegenheidsinbreker gaat op zoek naar makkelijke doelwitten en neemt enkel mee wat hij eenvoudig bijeen kan scharrelen. Tijd is zijn grootste vijand. Belangrijke documenten, contanten, sieraden of verzamelstukken die veilig worden opgeborgen in een safe, blijven uit zijn vizier. Meestal omdat hij gewoon niet de (dure) materialen heeft om een kluis uit te breken, te openen of te transporteren. Vaak ook omdat de gelegenheidsinbreker gewoon niet het risico wil lopen om te lang in de woning aanwezig te zijn. Bij deze privékluizen kan je zowel kiezen voor safes met een code of zogenaamde sleutelkluizen voor een extra laagje veiligheid.

Kluizen voor zakelijke toepassing

In een zakelijke context moet een kluis vaak aan striktere eisen voldoen. Hier worden immers grotere hoeveelheden contanten opgeslagen en zijn er ook heel wat belangrijke (private) documenten in omloop. Bij bedrijfskluizen wordt daarom gekozen voor de zogenaamde brandwerende kluizen. Het kan hierbij gaan om compacte safes of koffers maar ook om grote archiefkasten voor het veilig opbergen van belangrijke documenten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.