Filter de resultaten (14 Producten)
Sorteren op:
SS,202
Terug op de werkplek
Tel en controleer uw geld
Terug op de werkplek

Kluizen

Het veilig houden van uw meest waardevolle spullen of belangrijke gegevens; daar kan geen prijs tegenop. Staples biedt de beste opties voor uw persoonlijke behoeften tegen de meest aantrekkelijke prijzen. Van eenvoudige, maar effectieve meubelkluizen met elektronische sloten om uw bezit thuis op te bergen tot brandwerende kluizen met sleutelslot en archiefkasten voor het kantoor.

Kluis voor in uw huis

Heeft u behoefte aan een kluis in uw huis, dan heeft u waarschijnlijk al genoeg aan een kleinere kluis waar u uw belangrijke documenten veilig in kunt opbergen. Een lichte meubelkluis die u ook kunt ophangen, een documentenbox met brandwerende bescherming om uw digitale media veilig te houden of de Filex Booksafe om uw geld, waardepapieren en sieraden onopvallend in de boekenkast te zetten, zijn ideale oplossingen voor thuis.

Kluis voor het kantoor

Voor uw kantoor biedt Staples uitstekende opties om uw waardevolle documenten veilig in op te bergen. Brandwerende archiefkasten worden gratis binnen 10 werkdagen bezorgd met systeemlegborden voor A4 hangmappen en een dubbelbaard veiligheidsslot. Ook brandwerende kraakkluizen, secret documentensafes en de safescan afroomkluis zijn uitstekende opties voor de veiligheid van uw documenten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.