9 lifehacks die u het jaar door helpen
Tips & Trucs

9 lifehacks die u het jaar door helpen

Iedereen heeft lifehacks nodig – kleine trucjes en tijdbesparende handigheidjes, die alledaagse taken een stuk sneller en simpeler maken. Bij Staples hebben wij de koppen bij elkaar gestoken om te kijken of onze producten op onverwachte manieren kunnen worden gebruikt om alles gestroomlijnder te laten lopen – en hier zijn onze beste negen tot nu toe.

 1. Gebruik papierklemmen om uw kabels te ordenen

  Als uw bureau er ook maar een beetje uitziet als de gemiddelde werkplek, heeft u vast een wirwar aan USB kabels voor dingen als telefoonopladers of om foto’s te verlaatsen naar uw desktop. Door simpelweg een paar papierklemmetjes aan de rand van uw bureau te bevestigen, wordt alles in een klap geordend!

 2. Gebruik kleurrijke tape om uw kabels makkelijk van elkaar te onderscheiden

  Kabels lijken allemaal op elkaar, dus bespaar tijd door ze te voorzien van een gekleurd label. U kunt een kleur kiezen, die u met de functie van de kabel associeert of deze op de zijkant van het label schrijven als geheugensteuntje.

 3. Maak koffers secuur met een tie-wrap

  Als u veel reist, kan een tie-wrap u een snelle oplossing bieden bij het beveiligen van uw bagage en deze gesloten houden. Denk er alleen wel aan om een tweede in te pakken voor de terugreis.

 4. Blijf gehydrateerd dankzij een simpel elastiektrucje

  Het is belangrijk om dagelijks genoeg water te drinken, maar het bijhouden ervan kan er gemakkelijk bij inschieten. Een simpele manier om u erop te wijzen hoeveel glazen water u die dag al heeft gedronken, is door een aantal gekleurde elastieken bandjes om uw pols te doen. Voor elk glas dient u dan een bandje te verwijderen, tot u er geen meer om hebt.

 5. Sla pagina’s makkelijk om met een rubberen bandje

  Als u snel door een hoop pagina’s moet bladeren, of stapels geld moet tellen in de kas, helpt een klein elastieken bandje om uw wijsvinger heen om deze taak makkelijker te maken.

 6. Maak uw eigen cadeaupapier

  Heeft een cadeau gekocht, maar bent u inpakpapier vergeten? Een geweldige oplossing: ontwerp een eigen afbeelding op uw pc of laptop en laat dit op een papieren tasje afdrukken, dat qua afmeting door de printer past.

 7. Gebruik een klapbord om t-shirts netjes te vouwen

  Als u een t-shirt inpakt als een cadeautje, of een manier zoekt om netjes uw kleding op te bergen, kan een klapbord van pas komen. Hier legt u het shirt op met de bovenkant van het bord op schouderhoogte van het shirt. Vervolgens vouwt u het shirt van onderen naar boven over het klapbord heen, gevolgd door de zijkanten. Glijd het bord er voorzichtig uit en u heeft een net opgevouwen t-shirt.

 8. Maak een cadeauverpakking van een toiletrol

  Als u in de rats zit over hoe u een klein cadeautje voor een collega moet inpakken, heeft u enkel een lege rol toiletpapier nodig. Druk het plat en open het een klein beetje, vouw aan één zijde de kanten naar binnen, stop aan de andere kant het cadeau erin en vouw daarna ook die kant dicht op dezelfde wijze. Maak het af door het cadeau in te pakken en te voorzien van een lintje.

 9. Gebruik paperclips voor de kerstballen

  Gebruik niet langer allemaal stukjes lint om alle kerstballen aan de boom te bevestigen, ga in plaats daarvan simpelweg voor een paperclip. Kies voor feestelijk rood, groen of zelfs goud!

Onze gids heeft alle beste tips en trucs om u door een jaar te hacken. Van uw bureau netjes