OK
Filter de resultaten (48 Producten)
Sorteren op:
SS,6154

Koffie: voor een optimale arbeidsproductiviteit

Een kantoor zonder koffie, geen enkele ondernemer kan zich dit voorstellen. Het is namelijk bij uitstek de drank die niet mag ontbreken op de werkvloer. Een goed gevuld kopje is het beste begin van de werkdag. Gemiddeld drinkt elk van uw medewerkers per werkdag zo'n drie kopjes. Daarom is het logisch dat u keukenmachines zoals een koffieautomaat aanschaft voor een lekker bakje. Bekijk het aanbod bij Staples en geniet nog meer van elke dag dat u naar kantoor komt. Juist ook uw werknemers nodigt het uit om met plezier te komen werken.

Koffie draagt bij aan een betere werksfeer

Koffie zorgt niet alleen voor een betere concentratie en dus voor een optimale productiviteit op de werkvloer, maar heeft ook een positieve invloed op de werksfeer. Het zorgt namelijk voor onvergetelijke koffiepauzes waarbij collega's elkaar ontmoeten voor een praatje. Kijkt u ook eens bij ons assortiment thermosflessen en koeltassen. Ideaal voor het warm houden van deze drank. Wij hebben voor elk kantoor of bedrijf een passend assortiment op onze site. U verzekert zichzelf daarmee van de allerbeste kwaliteit.

Een warm welkom voor uw klanten

Deze drank is niet alleen gunstig voor u en uw werknemers, maar juist ook uw gasten schotelt u een overheerlijk bakje voor. Het is een prima start van een goed gesprek en biedt uitzicht op een duurzame samenwerking. Het is daarbij belangrijk om juiste soort kopjes en mokken in huis te hebben. Neem daarom ook een kijkje bij onze collectie mokken. Deze kopjes zijn natuurlijk ook te bedrukken met uw logo en daardoor in te zetten als promotieartikel. Kortom, genoeg mogelijkheden met deze favoriete drank.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.