Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
CT,85
Lazarro Espresso koffiebonen
Opgeruimd staat netjes
Dymo wireless labelwriter

Koffiezetapparaten

Wordt uw kantoor ook pas goed wakker na een stevig bakje koffie? Bestel dan snel een van de koffiezetapparaten in het aanbod van Staples. Zonder dat het veel ruimte in beslag neemt in de keuken, stimuleert u uw werknemers om de gehele dag productief bezig te zijn.

Bakje koffie vergeten?

Met deze koffiezetapparaten komen uw werknemers nooit meer te laat omdat er eerst nog even een koffie gehaald moet worden. Verwen uw kantoor met de intense smaak en heerlijke geur van de verse koffie van Philips en Saeco. Of u nu kiest voor een koffiezetapparaat met bonen of pads, de kwaliteit is uitstekend, het crèmelaagje romig en het onderhoud gemakkelijk. Kantoren kunnen kiezen voor klassieke apparaten die van tevoren ingesteld zijn, maar ook apparaten met slimme touchpanelen waarmee werknemers zelf de smaak en intensiteit kunnen instellen zijn beschikbaar.

Philips en Saeco koffiezetapparaten

Uitstekende kwaliteit, geavanceerde functies en een heerlijk resultaat; Philips en Saeco staan garant voor een lekker bakje om de dag goed mee te beginnen. Verander uw werknemers in ware barista’s met een van deze handige apparaten in de keuken van uw kantoor. Een echte ‘bean-to-cup’ ervaring of de bekende pads van de Senseo; de kwaliteit van de koffie wordt er niet minder door. Neem snel een kijkje in het ruime aanbod van Staples om uw werknemers de gehele dag goed wakker te houden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.