OK
Filter de resultaten (7 Producten)
Sorteren op:
SS,6158

Kopieerpapier voor kopiëren, printen en knutselen

Kopieerpapier is multifunctioneel en hoort thuis in elke studeerruimte en ieder kantoor. Bijna iedereen heeft wel een stapeltje ervan naast de printer liggen. Om snel een kopie van een document te maken, een paar brieven af te drukken of een tekening te maken. Ook staat op de meeste kantoren een printer om zelf documenten of verslagen te printen. Het is immers sneller en vaak goedkoper dan deze te laten drukken. Als u bijna door uw voorraad van dit universele papier heen bent, bestelt u snel en eenvoudig een nieuw pak bij Staples.

Kopieerpapier met een kleur

Voor dagelijks gebruik thuis of op kantoor is wit papier prima. Maar soms wilt u iets anders, bijvoorbeeld als uw brief wat meer moet opvallen. In dat geval kunt u gekleurd of gewolkt papier in de printer doen. Ook als u iets wilt printen dat bedoeld is voor kinderen, is papier met een kleurtje een goede keuze. En een uitnodiging voor een feestje of borrel komt beter over op een velletje bijzonder papier. Om op te tekenen is wit papier altijd goed, maar soms is een geel of groen vel leuker.

Meer papier om te bestellen

Op kopieerpapier kunt u prima foto’s afdrukken, maar mooier is het om glanzend fotopapier te gebruiken. Ook voor andere hobby’s is speciaal papier soms geschikter. Als u grote vellen papier nodig hebt voor kantoor of om op te tekenen, is het slim om een rol papier te bestellen. Voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, colleges of telefoongesprekken kunt u natuurlijk een vel papier uit de printer halen. Maar het is praktischer om een stevig notitieblok of een memoblok te gebruiken. Bekijk snel ons ruime aanbod printpapier en ander papier.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.