Filter de resultaten (5 Producten)
Sorteren op:
SS,6158
A4-papier Staples Premium
Het breedste assortiment inkt en toner

Kopieerpapier en printpapier

Bij Staples kunt u alle denkbare soorten papier bestellen. Bespaar geld door simpel kopieerpapier te gebruiken of print uw afbeeldingen in schitterende kleuren op ons laserpapier.

Kwaliteitspapier

Kies voor zwaarder papier voor inktjet en laserprinters. Met dit soort papier kunt u dubbelzijdig printen met levendige kleuren. Als u op zoek bent naar het aller beste, kunt u gebruik maken van zwaar papier met de hoogste witheid.

Ideaal formaat

U kunt printpapier in allerlei verschillende maten bestellen, zodat ze voor iedere situatie bruikbaar zijn. A4 papier past in iedere standaardprinter en het is de ideale keus voor brieven, flyers en nieuwsbrieven. Voor grotere documenten kunt u gebruik maken het grotere A3 papier of onze rollen grootformaatpapier. Ook hoogwaardig A5 papier koopt u in verschillende kleuren in onze online webshop.

Altijd de juiste kleur

Kleur kan een simpele manier zijn om de juiste boodschap over te brengen. U kunt gebruik maken van ons gekleurd papier zodat uw klanten en werknemers in één oogopslag kunnen zien wanneer het gaat om een urgent verzoek of een uitnodiging.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.