OK
Filter de resultaten (9 Producten)
Sorteren op:
CT,1937

Eenvoudig en snel plannen met krijtborden & accessoires

De dagelijkse planning noteren of een agenda bekendmaken voor een vergadering of bijeenkomst: met een handig krijtbord en bijbehorende accessoires werkt u snel en effectief. Voorkom tijdrovende klussen zoals het aansluiten van een beamer of het schoonmaken van een whiteboard. Plaats simpelweg een handig blackboard in uw kantoor of andere werkruimte. Zo hebt u altijd een zeer effectieve manier bij de hand om te communiceren met uw doelgroep.

Het gemak van een krijtbord

Wilt u een tekst of een tekening tonen, een berekening maken of een brainstormsessie met collega's houden? Maak dan gebruik van handige krijtborden & accessoires. Deze borden zijn niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook nog eens duurzaam. Zonder het gebruik van stroom communiceert u effectief, verwijdert u notities in een handomdraai en start u desgewenst zonder moeite opnieuw. Met handige accessoires kunt u tevens belangrijke documenten op het krijtboard bevestigen. Kortom, voorkom onnodig printen en herhalen. Bij Staples vindt u prettig werkende krijtborden in verschillende formaten met bijbehorende bevestigingsmaterialen of bijvoorbeeld een standaard.

Intuïtief werken met krijtborden & accessoires

Moet er snel een bijeenkomst plaatsvinden om belangrijke mededelingen over te brengen? Voorkom dan onnodig gedoe met het aansluiten van projectoren en plaats krijtborden en accessoires op een standaard of bevestig een bord aan de wand. Men kan in de eigen tijd notities overnemen van de borden of simpelweg een foto maken om de tekst op het bord te bewaren voor persoonlijk gebruik. Intuïtief en snel communiceren bespaart tijd en het gebruik van een krijtbord uit de collectie van Staples maakt het mogelijk om zeer eenvoudig met elkaar te sparren.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.