OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,1938

Krukjes: voor iedere ruimte op kantoor

Als u op kantoor veel heen en weer loopt, dan biedt een krukje uitkomst. Dit zitmeubel op wielen helpt u om u gemakkelijk te verplaatsen tussen verschillende werkplekken. Wat uw bestemming ook is, dit meubelstuk is in iedere kantooromgeving vrijwel onmisbaar. Bij Staples hebt u de keuze uit diverse kwalitatief hoogwaardige exemplaren. Zowel de zithoogte als de zithoek is veelal verstelbaar, dus maak het uzelf gemakkelijk. Bestel een of meerdere exemplaren in onze webshop.

Krukjes voor diverse toepassingen

Deze unieke zitmeubels zijn voor diverse doeleinden in te zetten. U gebruikt ze bijvoorbeeld op de werkvloer, maar ze komen ook in een vergaderruimte of kantine goed van pas. Als u niet te lang kunt staan tijdens een meeting, dan helpt deze originele stoel u om te ontspannen, maar tegelijk verantwoord bezig te zijn. Wanneer u druk aan de slag bent met het inrichten van uw kantine, bekijk dan ook ons assortiment barkrukken. Juist bij een wat hogere (bar)tafel matchen ze vaak uitstekend. Voor de ultieme ontspanning op kantoor kiest u natuurlijk voor comfortabele zitzakken.

Verplaats uzelf gemakkelijk van A naar B

Bij Staples hebt u keuze genoeg uit krukjes voor zowel een zachte als een harde ondervloer. Deze stoelen met wielen zijn er bovendien in diverse kleuren, dus is er voor elk kantoor een prima oplossing te realiseren. Naast deze verrijdbare stoelen raden wij u ook aan te investeren in goede bureaustoelen. De arbowetgeving vereist dat u aandacht besteedt aan een goede gezondheid van uw werknemers. Daar horen uiteraard ook goede bureaustoelen bij. Ga voor kwaliteit en shop bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.