Ladenkasten | Hangmappenkasten

Laden & Hangmappenkasten

Het ordenen van uw papieren en documenten was nog nooit zo gemakkelijk. Sla uw administratie op in eenvoudige ladekasten en houdt uw zakelijke documenten bijeen in de meerladekasten. Voor elke volume van administratie zijn verschillende oplossingen om uw dagelijkse administratie op orde te houden. De kasten zijn van uitstekende kwaliteit, vaak voorzien van slot en passen in iedere kamer of op ieder kantoor.

Ladekasten

Homefilers, ladekasten, meerladekasten, rolcontainers en systeemkaartenkasten zijn voorbeelden van het aanbod dat Staples heeft. De kasten komen in verschillende maten en kleuren en velen kunnen op slot gezet worden, zodat u uw belangrijke papieren veilig kunt opbergen. Voor bredere papieren, zoals tekeningen, zijn speciale tekeningkasten beschikbaar om de tekeningen zonder kreuken te bewaren.

Hangmappenkasten

Hangmappenkasten zijn ideaal voor het opbergen van a4-formaat, folio- en grootfoliopapieren. Beschikbaar in verschillende kleuren en met verschillende aantallen laden. Deze hangmappenkasten zijn perfect voor gebruik in huis of op kantoor. Bewaar uw meest waardevolle documenten in een hangmappenkast van stevige kwaliteit en achter een centrale sluiting.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.