Filter de resultaten (28 Producten)
Sorteren op:
SS,216
HP BOM - Spotlight
Bij aankoop van een Leitz lamineermachine en een pak van 100 Leitz lamineerhoezen.
Dymo Cashback

Lamineermachines

Diploma’s, geboorteakten, foto’s en kunstwerken van de kinderen: uw belangrijkste documenten houdt u langer schoon en schadevrij met de handige lamineermachines van Staples. Menu- en visitekaarten zien er in een handomdraai professioneel uit en zijn bovendien gemakkelijk schoon te houden. Stofvrij, waterdicht en lichtbestendig: lamineer uw documenten en u vergroot de levensduur aanzienlijk.

Lamineermachines voor A3- en A4-formaat

Lamineren betekent dat u meerdere lagen van verschillende of dezelfde materialen verbindt. Een plastic laag bedekt het papier waardoor het langer houdbaar is. De lamineermachines die het meest worden gebruikt zijn voor documenten van A3- en A4-formaat. Welke lamineermachine u kiest, is afhankelijk van het gebruik van de machine. Gebruikt u het intensief op kantoor of af en toe persoonlijk? Vink de optie ‘Vergelijken’ aan om verschillende lamineermachines overzichtelijk te vergelijken om zo te bepalen welke het beste bij u past.

Koud of warm lamineren

Lamineren kan op twee manieren: koud en warm. Warm lamineren kunt u met de uitstekende lamineermachines van GBC die verder ook duurzaam en stijlvol zijn. Fellowes lamineermachines gebruiken ook warmte, terwijl sommigen hiernaast ook koud lamineren. Bekijk snel ons overzicht van lamineermachines van GBC, Fellowes en natuurlijk andere merken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.