OK

Lamineren

Bewaar uw documenten door ze te lamineren

U wilt uw belangrijke documenten zo goed mogelijk bewaren. Denk bijvoorbeeld aan de papieren die u vrijwel dagelijks nodig hebt voor uw taken. Het is de moeite waard om deze extra zorgvuldig op te bergen. Zo weet u zeker dat uw belangrijke informatie niks overkomt. Voor extra zekerheid kunt u ervoor kiezen om uw documenten te lamineren. Dit houdt in dat uw document wordt omhuld met een beschermende plastic laag. Deze laag zorgt ervoor dat vocht en vuil het papier niet kunnen aantasten.

Het juiste materiaal

Lamineren is echt een uitkomst wanneer u uw papieren optimaal wilt beschermen. Voor dit proces maakt u gebruik van een aantal speciale producten. Ten eerste hebt u een lamineerapparaat nodig. Met dit apparaat bevestigt u de plastic laag om het papier, veelal door het plastic te verhitten. Deze plastic laag bestaat uit lamineerhoezen. U voegt het papier samen met de hoes en steek deze in het apparaat. Zo wordt uw document snel beschermd en weet u zeker dat het in optimale conditie blijft.

Gelamineerde documenten opbergen

Mogelijk hebt u veel documenten die u van een plastic beschermlaag wilt voorzien. Al deze papieren zijn individueel goed beschermd, maar ze hebben ook een nette opbergplaats nodig. Zo weet u zeker dat u geen belangrijke informatie kwijtraakt. Gelamineerde papieren nemen meer ruimte in beslag dan onbewerkte documenten, maar u kunt ze wel gewoon in ordners opbergen. U moet hiervoor wel eerst twee gaten in het gelamineerde papier maken, maar dat gaat eenvoudig met een deugdelijke perforator. Uw documenten zijn zo tegen weer en wind beschermd en zijn gemakkelijk te vinden en te raadplegen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.