Notebooks | 2-in-1 PC | Accessoires

Laptops en accesories

Deze praktische accessoires zorgen ervoor dat u optimaal van uw laptop of notebook kunt genieten. Zo kunt u uw personeel geheel professioneel uitrusten op kantoor en vermindert u lichaamsklachten door uw notebook of laptop op een standaard te zetten als u thuis op de bank zit.

Notebooktassen

Om uw notebook handig en vooral veilig en goed beschermd mee te nemen, zijn verschillende notebooktassen beschikbaar. U kunt op zoek gaan naar een tas die zowel praktisch is als er stijlvol uitziet. Merken van EASTPAK, HP, Targus en ons eigen merk Staples vindt u in onze uitgebreide selectie. Het is vooral belangrijk dat een tas uw notebook of laptop beschermt. Kies daarom voor een stevige tas waarin u de notebook ook vast kunt zetten. Hiernaast is het handig als de tas extra compartimenten heeft, zodat u ook documenten, tablets en opladers mee kunt nemen.

Accessoires voor uw laptop of notebook

Stroomadapters, opladers, standaarden met ventilator of een standaard voor op schoot: u vindt het allemaal tussen de accessoires voor uw laptop of notebook. Voor uw zakelijke behoeften vindt u hier ook een kabelslot om uw laptop veilig vast te zetten, een draadloze presenter/laser en dockingstations.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.