OK
Filter de resultaten (5 Producten)
Sorteren op:
SS,6185

Lege cd's & dvd's snel besteld

Lege cd's & dvd's mogen niet ontbreken in huis of op kantoor. Thuis zijn ze ideaal als u muziek downloadt en favoriete nummers graag bij elkaar hebt. Video’s van een huwelijksfeest of vakantie kunt u gemakkelijk delen met familie door ze op een dvd te zetten. Ook bewaart u zo veilig mooie herinneringen aan reizen of de eerste stapjes van uw kinderen. Sommige mensen zetten foto’s en video’s op hun laptop. Maar als deze crasht of gestolen wordt, zijn ze alles kwijt. Zet zulke bestanden daarom voor de zekerheid op een blanco cd of dvd.

Lege cd's & dvd's voor op het werk

Ook op kantoor zijn blanco cd’s en dvd’s ideaal om efficiënt en snel documenten en gegevens te archiveren. Denk daarbij aan bedrijfsdocumenten of videoclips en foto’s van een bedrijfsfeest, evenement of presentatie. Natuurlijk zijn ze ook perfect voor het maken van een back-up van bijvoorbeeld uw boekhouding. Pas als er iets misgaat, bijvoorbeeld na een stroomstoring of een inbraak, beseffen veel mensen hoe belangrijk goede dataopslag van digitale documenten, video’s en foto’s eigenlijk is.

Cd’s beschrijven

Als u foto’s of documenten op een cd of dvd zet, wilt u later natuurlijk wel nog weten wat erop staat. Dat kan door de cd of dvd te beschrijven met permanentmarkers, die u bij Staples zelfs in goud en zilver kunt bestellen. Als het opnames van een vakantie of feest betreft, is dat net iets specialer. Nog handiger zijn cd- en dvd-markers. Zo weet u dat de juiste dvd in de dvd-speler zit. Bestel snel bij Staples blanco cd’s en dvd’s zodat u nooit zonder zit.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.