OK

Lijmen & plakken

De beste producten voor lijmen & plakken kiest u bij Staples

In een bedrijf of op kantoor moet er heel wat gelijmd en gekleefd worden. Voor kleine herstellingen hebben uw medewerkers geschikte lijm nodig. Voor het dichtkleven van verpakkingsmateriaal moet uw magazijnpersoneel gebruikmaken van stevige plakbanden. Op kantoor zijn lijmrollers en lijmstiften erg praktisch. U vindt in onze webshop ook allerlei soorten secondelijm, waarmee u stevig en snel allerlei zaken vastlijmt.

Tientallen producten voor lijmen & plakken in onze webshop

Als u producten nodig hebt om te lijmen & plakken, bezoek dan de webshop van Staples. Bij ons aanbod vindt u onder meer lijmrollers voor op kantoor. Deze lijmrollers brengen een permanente of niet-permanente lijmlaag aan op de ondergrond. Bij de niet-permanente toepassing kunt u nadien zonder sporen de lijmtape nog verwijderen. Vanzelfsprekend treft u in ons aanbod de klassieke lijmstiften aan om papier en karton aan elkaar te lijmen. We beschikken bovendien over tubes met alleslijm, geschikt voor het verlijmen van verschillende materialen als papier, karton, plastic, glas, hout, metaal, textiel en dergelijke. Gebruik onze spuitbussen met lijmspray om tijdelijk de te lijmen voorwerpen nog te kunnen verplaatsen na het aanbrengen van de spray.

Diverse soorten kleefstrips en plakbanden

Naast lijm zijn plakband en kleefstrips veel gebruikte middelen om voorwerpen aan elkaar te kleven. In de webshop van Staples treft u zelfklevende strips aan, ideaal voor het ophangen van posters en illustraties in uw bedrijf. Ons assortiment plakband is zeer uitgebreid. Zowel voor het dichtkleven van verpakkingsdozen als voor kantoortoepassingen vindt u bij Staples de juiste plakbanden. We beschikken ook over handige taperollers en plakbandhouders. De grootste verscheidenheid aan producten voor lijmen & plakken treft u aan bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.