OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
CT,1944

Decoreer uw kantoor professioneel met lijsten

Misschien hebt u er nog niet aan gedacht, maar u kunt uw werkruimte op een sfeervolle en praktische manier inrichten met behulp van lijsten. Deze accessoires zijn namelijk ontzettend breed inzetbaar. U gebruikt ze om belangrijke mededelingen te doen, maar ook om uw werkruimte gemakkelijk een persoonlijke touch te geven. Bij ons vindt u fotolijsten in allerlei soorten en maten, waardoor u altijd de decoratie kunt vinden die bij uw kantoor past.

Fotolijsten met een praktisch doel

U kunt uw lijsten op verschillende manieren professioneel inzetten. Denk aan belangrijke aankondigingen en mededelingen die u inlijst in een stijlvolle fotolijst. Hierdoor zijn ze voor iedereen zichtbaar en kunt u uw medewerkers gemakkelijk herinneren aan belangrijke afspraken. Ook kunt u er uw kantoor mee inrichten op een manier die bij uw bedrijf past, bijvoorbeeld met posterlijsten die u vult met een uitvergrote versie van uw logo. Ook belangrijke kernwaarden van uw bedrijf kunnen op deze manier gecommuniceerd worden, waardoor ze voor iedereen zichtbaar zijn.

Sfeer aanbrengen met behulp van wissellijsten

U kunt vooral praktische en professionele documenten ophangen, maar fotolijsten zijn ook ideaal om uw werkruimte wat meer sfeer te geven waardoor iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Zo bevordert u op een leuke manier de productiviteit van uw medewerkers. Verder kunt u persoonlijke foto's inlijsten in kleine fotolijsten op uw bureau om eenvoudig een persoonlijke touch aan uw werkplek te geven. Met behulp van digitale fotolijsten kunt u zelfs constant een nieuwe foto in de buurt hebben.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.