OK
Filter de resultaten (51 Producten)
Sorteren op:
CT,1945

Linialen: meten en onderstrepen

De liniaal kwam vroeger op school bij rekenen en wiskunde al goed van pas en dat is op kantoor net zo. Dit kantooraccessoire helpt u bijvoorbeeld met het onderstrepen van belangrijke elementen in een tekstdocument of bij het opmeten van bepaalde zaken. Juist op het gebied van schrijfwaren is dit meetinstrument super handig en tijdens sommige situaties zelfs onmisbaar. Bekijk daarom direct het aanbod op onze site en maak uw keuze. Voor advies neemt u natuurlijk contact op met de klantenservice.

Liniaal, handig voor elke werkplek

Dit meetinstrument is er in allerlei soorten, maten en kleuren. Hij past gemakkelijk in een tas of etui of gewoon in een bureaulade. Voor het tekenen van rechte lijnen kunt u met een liniaal uitstekend uit de voeten. Als u dit hulpmiddel gebruikt om te meten, dan komen ook rekenmachines zeker goed van pas. Dit flexibele artikel is echter ook prima in te zetten als relatiegeschenk, zeker als u het bedrukt met uw logo of een interessante slogan. Kortom, het is een veelzijdige kantooraccessoire, ideaal voor elke werkplek.

Nog meer kantoorartikelen

Wat u ook nodig hebt op kantoor, Staples heeft het allemaal. Met een breed aanbod aan kantoorbenodigdheden richt u elke werkplek efficiënt in. Juist die kleine kantooraccessoires maken het geheel compleet en zijn bovendien prima in te zetten voor promotiedoeleinden. Maak een keuze uit ons veelzijdige assortiment en koop er meteen een setje potloden bij. Juist bij het gebruik van een meetinstrument zoals dit artikel is dit zeker een slim idee. Mocht zich een foutje voordoen, dan is dit snel weg te gummen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.