OK
Filter de resultaten (113 Producten)
Sorteren op:
CT,1946

Effectief en veilig werken met lockerkasten

Zowel binnen het bedrijf als thuis kunt u handig gebruik maken van lockerkasten. Zo bergt u thuis eenvoudig waardevolle zaken, papieren en bijvoorbeeld gereedschappen veilig op. De kasten zijn uiteraard afsluitbaar en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. Ook bij het werken met archiefdozen en dossiers is het plaatsen van een lockerkast handig. Zo blijven persoonlijke gegevens goed beschermd binnen de bedrijfsomgeving (of in huis). De sleutel van de kast bevestigt u eenvoudig aan uw eigen sleutelhangers, of u maakt naar keuze gebruik van hoogwaardige sleutelkluizen.

Lockerkasten snel plaatsen binnen het bedrijf

Wordt er in uw onderneming gewerkt met kassa's of wilt u liever niet dat het personeel op de werkvloer beschikt over de eigen telefoon of tas? Met een aantal goede kantoor lockers geeft u iedere persoon binnen het bedrijf de gelegenheid om de persoonlijke bezittingen veilig op te bergen. Zo voorkomt u onnodige ergernis en discussies wanneer zaken vermist worden en geeft u de werknemers de verantwoordelijk over de eigen kantoor lockers. Plaats de kasten in de personeelsruimte of in de eventueel aanwezige kantine. Vooral wanneer uw werknemers op de werkvloer met contanten werken is het in gebruik nemen van afsluitbare kasten voor persoonlijk gebruik een must.

Eenvoudig voordelige lockerkasten bestellen en laten bezorgen

Uw tijd is waardevol. In de Staples webshop vindt u een zeer uitgebreid assortiment kasten, werkkleding en veiligheidsartikelen voor de onderneming. Uiteraard kunnen particulieren tevens gebruik maken van de shop. Verzamel eenvoudig uw voordelige benodigdheden en laat uw artikelen snel en vakkundig bezorgen op het gewenste adres. Dat werkt prettig en effectief.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.