OK
Filter de resultaten (46 Producten)
Sorteren op:
CT,1948

Verzend uw post veilig met luchtkussenenveloppen

Het verzenden van post is een taak die regelmatig terugkomt. Vooral het versturen van producten naar klanten of zakenrelaties kost veel tijd. Het is daarom belangrijk om het juiste verpakkingsmateriaal op voorraad te hebben. Dankzij kwalitatieve materialen bent u namelijk sneller klaar en blijft de inhoud van uw pakketje altijd netjes. Luchtkussenenveloppen zijn daarom een goede keuze. De binnenkant van deze enveloppen is voorzien van kleine luchtkussentjes die schokken kunnen absorberen. Uw post is daardoor veel minder kwetsbaar en de kans op beschadigingen neemt af. Hierdoor levert u keer op keer weer kwaliteit aan uw klanten en relaties.

Het gemak van een bubbeltjes envelop

Wie veel post moet verzenden, is daar meestal ook veel tijd aan kwijt. Het is daarom ontzettend fijn wanneer u deze werktijd kunt minimaliseren. Met bubbel enveloppen is dat mogelijk. Deze enveloppen zijn namelijk voorzien van een zelfklevende rand. Het kost dus vrijwel geen extra tijd om uw luchtkussenenveloppen dicht te plakken. Om nog meer tijd te besparen kunt u het adres op de enveloppen aangeven met behulp van etiketten. Print het adres op het etiket en plak deze direct op de envelop. Zo bent u binnen de kortste keren klaar met uw post.

Extra veiligheid

Erg kwetsbare producten moeten verzonden worden in extra zekere verpakking. U wilt namelijk voorkomen dat uw producten breken, krassen krijgen of ingedeukt worden. Naast luchtkussenenveloppen zijn er nog een aantal andere materialen die schade kunnen voorkomen. U kunt uw producten bijvoorbeeld inwikkelen in noppenfolie. De extra luchtkussentjes van deze folie zorgen voor nog meer bescherming. Gebruik tape om de folie op zijn plek te houden en om de envelop extra stevig dicht te plakken. Dankzij deze werkwijze weet u zeker dat uw kwetsbare post in goede staat aankomt op de bestemming.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.