OK

Magazijnbenodigdheden

Koop magazijnbenodigdheden voor een efficiënte bedrijfsvoering

Magazijnmanagement is belangrijk om effectief te kunnen werken. Grote magazijnen werken vaak met een barcodescanner om alle ingaande en uitgaande artikelen te registreren. Andere bedrijven gebruiken interne bestelbonnen en uitgifteformulieren om het overzicht te behouden. Belangrijk is dat u weet wat u dagelijks op voorraad hebt. Een logische en handige magazijninrichting is het halve werk. Staples heeft alles in huis om u daarbij te helpen, van opbergboxen tot trapjes en van archiefkasten tot plateauwagens.

Een handige magazijninrichting voor meer efficiency

Logistiek werken is voor ons net zo essentieel als voor u. Hebt u al eens nagedacht over de aanschaf van een opvouwbare steekwagen om de dozen met kopieerpapier te vervoeren? De handige meubelverplaatser met vier wielen is ook zo'n artikel dat eigenlijk in geen kantoor mag ontbreken. Hiermee voorkomt u dat een medewerker uitvalt doordat hij zich bij het verplaatsen van een meubelstuk vertilt.

Altijd vooruitkijken bij de magazijninrichting

Opgeruimd staat netjes. Schoonmaakmiddelen, kantoorartikelen, kantoormeubilair en keukenaccessoires, het zijn allemaal spullen die eerst in het magazijn worden opgeslagen voordat ze worden ingezet. Niets is vervelender dan onverwacht geen kopieerpapier in de printer te hebben en ook geen voorraad meer in het magazijn aan te treffen. Net zo min is het prettig op maandagochtend vast te stellen dat ook in het magazijn geen koffie meer in de schappen staat. Goed voorraadbeheer is het halve werk. Staples is de specialist op het gebied van magazijninrichting. Onze magazijnen zijn altijd optimaal gevuld, zodat wij aan uw wensen kunnen voldoen. Bestel tijdig om stress te voorkomen. Als u nu al weet dat uw bedrijf over een half jaar tuinmeubelen nodig heeft, dan is het verstandig niet tot de laatste dag te wachten. Zorg altijd voor een optimale voorraad in uw magazijn, dat voorkomt veel onnodige stress-situaties.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.