Filter de resultaten (234 Producten)
Sorteren op:
SS,234
Vindt makkelijk uw documenten
Levendige kleuren voor kantoor
Netjes en overzichtelijk

Mappen

Mappen nodig om uw belangrijke of zakelijke documenten in op te bergen? Ons uitgebreide assortiment kan u hier zeker bij helpen. Van gekleurde zichtmappen, tot klepmappen en snelhechters: uw documenten houdt u gemakkelijk netjes bij elkaar.

Bestel nu uw topmerk

Om uw documenten te bewaren, bestelt u natuurlijk de beste merken. De topmerken vindt u op onze website. Denkt u bijvoorbeeld aan Canson, Jalema, Leitz en Staples. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de mappen die u ontvangt van hoge kwaliteit zijn en niet snel vervangen hoeven te worden.

Mappen geheel op maat gemaakt

Rood staat voor bankafschriften, geel voor telefoonrekeningen en blauw voor spaarrekeningen. Onze gekleurde mappen zorgen ervoor dat u uw persoonlijke en zakelijke administratie overzichtelijk kunt houden. Selecteer via onze website de kleur, het materiaal en de maat van de map, zoals een A3-map, en wij leveren de mappen direct aan uw deur. Heeft u meerdere mappen gezien die u kunt gebruiken, maar kunt u geen definitieve keuze maken? Gebruik dan onze optie Vergelijken en kies de map die het beste bij uw behoefte past.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.