OK
Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
CT,1954

Memoblokken: voor al uw aantekeningen en notities

Memoblokken mogen eigenlijk op geen enkel bureau ontbreken. Deze kantooraccessoires zijn ontzettend handig voor het maken van notities en aantekeningen. Als u aan de telefoon zit, hebt u niet altijd beide handen vrij om achter uw computer te schrijven. Het is wel zo handig als u een notitieblokje bij de hand hebt om belangrijke punten op te schrijven of een korte samenvatting te maken. Dit gaat heel goed met de memoblaadjes uit onze webshop. U kunt uw aantekeningen dan op een later moment nog eens doornemen of uitwerken.

Memoblokken voor op kantoor

Bij Staples bieden wij u de keuze uit een breed assortiment memoblokken. De blaadjes met kleefrand zijn gemakkelijk te beschrijven en vast te plakken op een beeldscherm of computerbureau. Een minuscule post-it is natuurlijk ook eenvoudig te bevestigen aan uw agenda. Of het nu voor uzelf is of voor uw werknemers, bij Staples hebben we voor iedereen keuze genoeg. Als u toch aan het shoppen bent, bekijk dan ook ons assortiment schrijfwaren. Pennen zijn immers onmisbaar bij het maken van notities.

Memoblaadjes op ieder bureau

Richt de werkplekken op kantoor zo in dat u en uw werknemers er de nodige voordelen aan beleven. Juist de kleinste details zijn ongelofelijk belangrijk. Zorg daarom voor voldoende notitieblokjes op elk bureau. Ze zijn er in allerlei formaten, kleuren en diktes. Voor het markeren van belangrijke zaken maakt u slim gebruik van onze kleurrijke stiften. Daarmee voorkomt u dat u zaken over het hoofd ziet. Kortom, alles dat thuishoort op een kantoorbureau is te koop op onze site!

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.