OK

Mobiele telefoons & accessoires

Overal en altijd bereikbaar met onze mobiele telefoons & accessoires

In een efficiënte organisatie moet u iedereen snel en overal kunnen contacteren. Mobiele telefoons en accessoires zijn in onze moderne maatschappij onmisbaar. Met een smartphone of een iPhone staat u in verbinding met de rest van de wereld. U haalt het meeste uit uw mobiele toestel als u ook de juiste toebehoren aanschaft. In de webshop van Staples vindt u een uitgebreid aanbod aan mobiele telefoons & accessoires.

Mobiele telefoons met buitengewone mogelijkheden

In het aanbod van Staples treft u onder meer gewone mobiele telefoons aan, waarmee u uiteraard kunt bellen en sms'en. De meeste van deze toestellen beschikken echter ook over een hoogwaardige camera, een FM-radio en een MP3-speler. Sommige zijn uitgerust met een dual simkaart, zodat u via twee verschillende mobiele nummers te bereiken bent. Met onze smartphones en iPhones kunt u naast bellen en sms'en ook zonder problemen op het web surfen en apps voor verschillende toepassingen gebruiken. In ons gamma vindt u toestellen met een werkgeheugen tot 4 gigabyte en een opslagcapaciteit tot 128 gigabyte. Deze smartphones zijn natuurlijk ook uitgerust met een gps-ontvanger en een gebruiksvriendelijke camera.

Praktische accessoires voor mobiele telefoons

U werkt nog efficiënter met een mobiel toestel als u zich de nodige accessoires aanschaft. In de auto een collega of een klant bellen? Gebruik dan een bluetooth headset. In ons gamma vindt u ook stijlvolle telefoonhoesjes die uw mobieltje beschermen tegen beschadigingen. In onze webshop kunt u eveneens terecht voor de nodige adapters, kabels en houders. Met de mobiele telefoons & accessoires van Staples bent u steeds met iedereen verbonden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.