OK
Filter de resultaten (14 Producten)
Sorteren op:
SS,6205

Mokken: onmisbaar op elk kantoor

Op ieder kantoor staat een koffiezetapparaat. Elke werkdag begint u natuurlijk met een kop koffie. Dit is goed voor de concentratie en verbetert de werkprestaties. Bij Staples koopt u stevige porseleinen bekers voor uw dagelijkse koffiemomentje. De mokken passen prima onder een koffieautomaat, maar kunnen uiteraard ook gevuld worden uit een glazen koffiepot. Behalve deze unieke kopjes kunt u bij ons ook plastic of papieren bekertjes kopen. Deze zijn geschikt voor eenmalig gebruik en komen bij diverse gelegenheden goed van pas. Kijk daarnaast ook eens bij ons aanbod keukenmachines en ga voor een kwalitatief hoogwaardig koffiezetapparaat of een goede waterkoker.

Porseleinen mokken en theeglazen voor koffie- en theegenot

Wat voor mok u ook koopt in onze webshop, u geniet ongetwijfeld nog meer van uw kopje koffie of thee. Juist dit maakt het de moeite waard om ze aan te schaffen. Geef elke werknemer een eigen koffiemok of voorzie uw kantine van een flinke voorraad bekers. De meeste modellen kunnen probleemloos in de vaatwasser. Voor een persoonlijk tintje laat u ze bedrukken met uw logo, een opvallende slogan of een sprekende huisstijl. Als u op zoek bent naar nog meer benodigdheden, dan kunt u ook met onze glazen uitstekend uit de voeten.

Bedrukte kopjes inzetten als promotieartikelen

Juist de bekertjes voor eenmalig gebruik zijn prima in te zetten als promotieartikelen. Als u deelneemt aan een beurs of congres is het altijd leuk uw bezoekers een kopje koffie aan te bieden. Prospects voelen zich daardoor welkom en zullen eerder geneigd zijn om naar u te luisteren. Gebruikt u mokken voor kantoor, dan is het juiste reinigingsmiddel van belang. Ons aanbod afwassen komt dan goed van pas. We staan altijd voor u klaar met passend advies.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.