Filter de resultaten (102 Producten)
Sorteren op:
CT,1959

Multifunctionele etiketten kopen

Een la vol etiketten waarvan u vaak niet meer weet waarvoor u ze gekocht hebt, dat is niet handig. Multifunctionele etiketten lossen dat probleem op. Deze etiketten kunt u voor van alles gebruiken. U kunt ze op een brief of pakketje plakken voor adressering. Ook kunt u ze gebruiken om documenten of studieboeken te voorzien van uw naam of het onderwerp. Multifunctionele etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De meeste etiketten zijn permanent, maar er zijn ook verwijderbare papieretiketten. Dat is bijvoorbeeld praktisch als u een etiket op een boek wilt plakken, maar het niet wilt beschadigen.

Universele etiketten

Bij Staples vindt u niet alleen witte maar ook gekleurde etiketten. Een kleurtje is niet alleen leuker, een gekleurd etiket valt ook beter op. U kunt zulke etiketten ook gebruiken om dossiers of mappen te markeren. Voor dat doel kunt u ook fluorescerende neon-etiketten gebruiken, die springen nog net wat meer in het oog. Hoewel de meeste etiketten rechthoekig zijn, zijn ze ook in bijzondere vormen te koop, zoals pijlen en sterren.

Als het speciaal moet zijn

Ook al kunt u universele etiketten voor bijna alles gebruiken, soms zijn speciale etiketten nodig. Natuurlijk kunt u een etiket op maat knippen, maar een andere soort bestellen is wel zo gemakkelijk. Voor ordners zijn er bijvoorbeeld rugetiketten in diverse breedtes en kleuren te koop. Als u weleens etiketten op kleding plakt, weet u dat papieretiketten niet goed blijven zitten. Het is vervelend als ze steeds omkrullen en de namen niet meer leesbaar zijn. Gebruik in dat geval naambadge-etiketten van textiel. Een cd-rom of dvd kunt u beschrijven met een speciale marker, maar er zijn ook etiketten op maat verkrijgbaar. Bekijk ons ruime assortiment.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.